Sporten

Sporten Svendborg

Sporten er i dag en butik i to etager med et stort sortiment inden for sportsstøj. Sporten er for nylig bygget om, og med den nye første sal, har vi nu fået meget bedre mulighed for at fremvise nogle af alle de spændende produkter, som vi også tidligere har haft i butikken, men som ikke har været synlige.


Sporten og håndværkerne

Udvidelse 2012

Sporten blev i 2012 udvidet med en tilbygning. Med udvidet butikslokale og lagerplads.


Sporten den gamle butik

Den gamle butik

Sådan så den gamle butik ud. Butiksarealet var, på det tidspunkt, hvor dette billede er taget, kun på 37 kvm. I dag er der blevet sat 2 etager oven på den gamle Sporten, og samtidig er facaden blevet moderniseret.


Trappen i Sporten

Trappen

Trappen, der forbinder fire plan. Nederst har vi kælderen, hvor vores lager findes, dernæst kommer de to butiksetager med masser af spændende varer, og øverst findes der nu kontorlokale, med en flot udsigt ud over Svendborg Centrum. Den imponerende trappekonstruktion er løftet ned på plads som ét samlet element.


 

Lidt mere om Sporten…

Vi står som sponsor og leverandør for mange små og store klubber i det område, som butikken ligger i. Og netop det faktum, at vi har haft et meget lille butiksareal, har gjort, at vi har måttet specialisere os inden for skole, forenings -og klubverdenen. Således har vi til dato leveret både til institutioner i og uden for vores eget lokalområde. Vi har simpelthen stykket nogle tilbud sammen, ofte i samarbejde med vore leverandører, som vore kunder har kunnet se store fordele i. På skole, forenings og klubområdet er vi altså meget konkurrencedygtige.

Har du nogen spørgsmål til butikken eller hjemmesiden er du velkommen til at ringe til os på tlf: 62 21 77 02 eller maile til os.

vognsportenButik